Logo Glasso Finland

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

Pokaalit

Pokaalit ovat tyylikkäitä ja vaikuttavia palkintoja, jotka ovat menestyksen symboli ja ainutlaatuinen muisto mistä tahansa urheilutapahtumasta, kilpailusta, turnauksesta tai muusta seremoniasta. 

Tuotteet valmistetaan useista erilaisista materiaaleista, kuten metallista, pronssista ja ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta pokaali voidaan mukauttaa tapahtuman erityispiirteisiin ja arvokkuuteen. Jokainen pokaali on viimeistelty huolellisesti ja usein koristeltu kaiverruksin tai tunnuksin, jotka korostavat saavutuksen ainutlaatuisuutta ja merkitystä.

Pokaaleja on saatavana eri kokoisina ja muotoisina - klassisista, korkeista maljoista nykyaikaisempiin ja minimalistisempiin muotoihin ja erityisiin mittatilaustyönä tehtyihin malleihin. Näin voidaan vastata eri asiakkaiden odotuksiin ja mukautua eri urheilulajien tai muiden kilpailujen erityispiirteisiin. 

Pokaalit eivät ole vain voiton symboli, vaan myös pysyvä muisto, joka muistuttaa meitä menestyksestä ja omistautumisesta. Tämän ryhmän tuotteet on suunniteltu siten, että ne voidaan ylpeänä asettaa esille hyllyyn tai vitriiniin ja ne ovat samalla tyylikäs lisä mihin tahansa sisustukseen.