Logo Glasso Finland

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

3D-tulostus

3D-tulostetut palkinnot ovat tuoteryhmä, joka edustaa innovatiivisen teknologian ja luovan muotoilun risteyskohtaa. 3D-tulostustekniikan avulla on mahdollista luoda palkintoja, joissa on ainutlaatuisia ja epätavallisia muotoja sekä hämmästyttäviä yksityiskohtia, joita olisi vaikea saavuttaa perinteisillä valmistusmenetelmillä. 

Tämän ryhmän palkinnot kattavat laajan valikoiman aiheita ja tyylejä realistisista hahmoista ja eläimistä symbolisten esineiden ja abstraktien muotojen kautta kuuluisien taideteosten tai pop-kulttuurin esineiden jäljennöksiin. Jokainen niistä on valmistettu huolellisesti ja ne saavat lopullisen ainutlaatuisen ulkonäön käyttämällä erilaisia viimeistelytekniikoita, kuten maalausta, kiillotusta tai patinointia. 

3D-palkinnot ovat täydellinen lahja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, vuosipäiviin tai yritysjuhliin. 3D-tulostuksen tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta ne voidaan myös personoida - esimerkiksi lisäämällä kaiverrus, jossa on omistuskirjoitus tai tekemällä palkinto asiakkaan toimittaman mallin tai valokuvan perusteella.