Logo Glasso Finland

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

Lasipalkinnot

Korkealaatuiset lasiset patsaat täyttävät yritysten, julkisten, kulttuuristen, urheilullisten, kaikkien koulutasojen ja muiden odotukset edistämisen, kuvan vahvistamisen ja erilaisten kilpailujen ja markkinointitoimien roolissa toimivina matkamuistoina ja palkintoina.

Lasilevyt ovat täydentäviä kristallipatsaiden suhteen, mutta niiden muoto on hallitsevampi laserkaiverruksen mahdollisuuksien vuoksi suurilla lasipinnoilla. Lasipatsaiden tuotanto- ja käsittelyprosessissa ne ovat jatkuvan valvonnan alaisia työntekijöidemme toimesta, jotta vain valikoidut ja korkealaatuiset patsaat päätyvät teille. Useimmat lasipatsaat on yksilöllisesti pakattu kauniiseen koteloon, johon voimme myös painaa haluamianne tekstejä ja grafiikkaa.

szklane-plakiety.jpg

Lasiplakaatit

Plakaatit sopivat hyvin yrityksille tai organisaatioille, jotka haluavat kaivertaa pintaan mainonnan kannalta tärkeitä tietoja, kuten logoja, nimiä tai otsikoita. Plakaatti soveltuu myös yksityishenkilöille, jotka haluavat tallentaa elämän tärkeitä hetkiä perhekuvien tai valokuvien muodossa laserkaivertamalla.
szklo-fussing.jpg

Yhteensulatettu lasi

Värillisistä lasinpalasista saadaan sulattamalla ainutlaatuisia väriyhdistelmiä, joita on vaikea löytää muualta.
szklo-projekty-zamwowienie.png

Yksilöidyt lasipalkinnot

Graafisten suunnittelijoidemme luomia yksittäisiä projekteja.
szklo-obelsik.png

Lasiobeliskit ja -tornit

Sirous, muodon yksinkertaisuus ja arvokkuus sekä reilusti tilaa laserkaiverrukselle tarjoavat mielenkiintoisia ja sensaatiomaisia mainonta- ja markkinointimahdollisuuksia.
szklo-diament.jpg

Lasipalkinnot - Timantit

Erittäin arvokas ja haluttu jalokivi on esimerkkinä tälle muodolle, joka varmasti korostaa mainos- ja markkinointiprojektiesi sisällön arvoa ja merkitystä.
szklo-gwiazdy.png

Lasipalkinnot - Tähdet

Ikivanha unelma tutustua kaukaisiin ja saavuttamattomiin taivaankappaleisiin voidaan esittää lasitähtien muodossa ja siten yrityksesi tai organisaatiosi loistaa ja viehättää kuin tähdet taivaalla.
szklo-zegary.jpg

Lasikellot

Ainutlaatuiset pöytäkellot yhdistävät kauneuden, tyylikkyyden ja eksklusiivisuuden. Aivan kuten kaikki lasipalkinnot, ne voidaan yksilöidä muodon, koon, värin tai kellomekanismin tyylin suhteen.
grawerowanie-zdjec.jpg

Kaiverrus valokuvasta

Laserkaiverruksen avulla voidaan ikuistaa valokuvat tärkeimmistä tapahtumista tuleville sukupolville.
plomienie.png

Lasipalkinnot - Liekit

Kirjallisuudessa liekki on aina ollut tulessa uudelleensyntymisen vertauskuva, joka symboloi pyrkimystä menestykseen. Lasiliekit hehkuvat lämpöä sekä luovat positiivisen mielikuvan.
szklo-kolorowe.png

Värillinen lasi

Mielenkiintoiset visuaaliset tehosteet, jotka on saatu lasiin metallioksidilla, lisäävät lumoa mihin tahansa projektiin. Tuotteilla voi hyvin korvata perinteiset mainonta- ja mainostuotteet sekä palkinnot.

Miksi valita meidät?

Glasso on jo monien vuosien ajan toimittanut kauneimpia palkintojen suunnitteluprojekteja, jotka ovat erottuvia ja elegantteja. Ainutlaatuisen suunnittelutiimimme ansiosta, joka toimii intohimolla ja sitoutumisella, olemme kykeneviä luomaan ainutlaatuisia ja erottuvia teoksia. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on erilaisten projektien monipuolisuus, minkä vuoksi palkintomme ovat saatavilla eri muodoissa, muodoissa ja koostumuksissa, mikä mahdollistaa niiden sovittamisen eri toimialoihin ja organisaatioihin, rahoitusalan kulttuurialasta. Vastaamalla odotuksiin tarjoamme laajan valikoiman materiaalivaihtoehtoja ja moderneja ratkaisuja, kuten 3D-tulostus tai 3D-gravointi.

Täysi asiantuntijatuki

Aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien tarjoamme tukea ja ammattitaitoista apua yrityksellemme. Kun tunnemme odotuksenne ja ideanne sekä tuotteen roolin, jonka se on tarkoitus täyttää, neuvomme sopivien ratkaisujen ja materiaalien valinnassa.

Yksilöllinen projekti ja visualisoinnit.

Valmistamme sinulle yksilöllisen projektin, joka täyttää ennalta määritellyt tekniset ja visuaaliset vaatimukset. Saat realistisen visualisoinnin, joten voit tarkastella tilaustasi vielä ennen sen tuotantoa.

Korkealaatuisen ja ajallaan tapahtuvan takuun

Luota vuosien kokemukseemme ja tietämykseemme, ja takaamme sinulle vertaansa vailla olevan laadun ja erinomaisen toteutuksen ainutlaatuisille patsaillesi sovitussa ajassa.

Ei piilotettuja lisäkustannuksia

Tarjoamme sinulle selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelun jokaiselle toimeksiannolle yhteistyömme alusta lähtien. Emme veloita lisämaksuja asiantuntija- ja suunnittelutukipalveluistamme.

Miten koko prosessi näyttää?

icon
Autamme sinua valinnassa

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, ja neuvonantajamme tiimi antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja vastaa kysymyksiisi.

icon
Valmistelemme sinulle projektin

Graafikkomme valmistelevat yksilöllisen suunnitelman ja visualisoinnin ennalta määritettyjen ohjeiden perusteella.

icon
Valmistamme

Hyväksyttyäsi projektin siirrymme tilattujen patsaiden toteutukseen.

icon
Pakkaamme ja lähetämme

Valmiit patsaat pakataan huolellisesti ja lähetetään ilmoitettuun osoitteeseen, myös ulkomaille.