Logo Glasso Finland

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

Erikoistilaukset

Etsit ainutlaatuista patsasta, joka korostaa yrityksesi brändiä. Haluat yllättää kumppanisi lahjalla, jota hän ei ole vielä saanut. Tai ehkä mikään valmiista tuotteistamme ei ole miellyttänyt sinua? Meidän avullamme voit luoda uuden, ainutlaatuisen palkinnon, joka ihastuttaa sinua ja palkittua henkilöä.

Pienen inspiraation avulla meidän lahjakas taiteilijoiden ja graafikoiden tiimimme pystyy luomaan suunnitelman, jonka voimme sitten toteuttaa lopulliseksi teokseksi.

Epätavallinen ja ennennäkemätön lähestymistapamme käsitteiden luomiseen ja materiaalien ja teknologioiden yhdistämiseen mahdollistaa jopa rohkeimpien projektien toteuttamisen.

Kuinka me teemme sen?

Ideasta toimintaan

Kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa muutamme näkemyksesi patsaaksi, jota tarvitset.

Vaihe 1
icon
KYSYMYS

Jaa kanssamme ideasi ja tarpeesi. Jokainen tieto, idea tai grafiikka, joka sinulla on, voi olla hyödyllinen projektin luomisprosessissa.

Vaihe 2
icon
PROJEKTI

Projektisuunnittelijamme luovat suunnitelmia tiedoista, jotka saattavat vaikuttaa kaaokselta. Niiden esittelyyn luomme valokuvarealistisia visualisointeja, jotka osoittavat, miltä patsas näyttää ennen sen valmistusta.

Vaihe 3
icon
TUOTANTO

Hyväksytyn projektin voimme vihdoin muuttaa lopulliseksi teokseksi. Kokeneiden työntekijöidemme ja laajan konekannan avulla se, mikä tähän asti oli vain virtuaalinen käsite, muuttuu vihdoin todellisuudeksi. Pian pidät käsissäsi unelmiesi palkintopatsasta.

Esimerkkejä palkinnoista

Asiakkaidemme tarpeet ja suunnittelijoidemme mahdollisuudet ovat rajattomat. Vieraile galleriassamme ja näe, mihin me pystymme.

statuetka szklo Tahoe Boat Company glasso
statuetka szklo firstenergy glasso
statuetka szklo Kanebridge glasso
statuetka szklo USTA glasso

Kuinka valmistautua erikoistilauksen tekemiseen?

Usein patsasprojektin luominen alusta alkaen voi olla helpompaa kuin olemassa olevan konseptin muuttaminen. Aloittaessamme tyhjästä paperista voimme keksiä vapaasti, miltä se näyttää. Kuitenkin haluamme luoda patsaita tarpeidesi perusteella. Anna meille muutama tärkeä tieto, joka auttaa meitä luomaan projektin.
icon
Toteutusaika:Tapahtuman päivä tai palkinnon luovutus, on lähtökohta. Se määrittää, kuinka paljon aikaa meillä on projektin luomiseen ja palkintojen tuottamiseen. Mitä enemmän aikaa meillä on, sitä enemmän voimme tarjota, mutta meillä on myös ehdotuksia kiireellisiin tilaisuuksiin.
icon
Budjetti:Suuret mahdollisuutemme johtavat myös suureen hintahaarukkaan. Sinusta riippuu, suunnittelemmeko kauniin minimalistisen palkinnon vai luomme yksinoikeudellisen, ylellisen palkinnon, joka loistaa lavalla.
icon
Määrä:Tilauksen koko määrittää sopivien teknologioiden valinnan, mutta vaikuttaa myös palkinnon hintaan. Yhden palkinnon tuotanto eroaa täysin useamman kymmenen sarjan tuotannosta esimerkiksi kaikille tapahtuman vieraille.
icon
Konsepti:Tiedät yrityksesi ja henkilöt, jotka saavat palkinnon. Jaa kanssamme visiosi. Kuka? Kenelle? Mistä syystä? Millä juhlallisella tilaisuudella? Nämä ovat kysymyksiä, joihin vastaaminen auttaa meitä ymmärtämään palkinnon tarkoituksen. Jos sinulla on jo visio palkinnon ulkonäöstä, jaa se kanssamme. Jokainen vihje on kullan arvoinen.
icon
Materiaalit ja tekstit:Jo projektin aikana meidän täytyy tietää, mitkä tekstit ja grafiikat ovat tarpeellisia palkinnolle.

Tarvitsenko yksilöllistä palkintoa?

Tietenkin. Jos aikasi ja budjettisi sen sallivat, tilatut palkinnot ovat aina parempi vaihtoehto kuin valmiit toteutukset. Valitsemalla uuden palkinnon vaihtoehdon tiedät, että:

  • Palkintosi on ainutlaatuinen.
  • Saat pienen taiteellisen teoksen, joka on luotu vain sinua varten.
  • Yllätät vastaanottajan jollain, mitä hän ei ole vielä nähnyt.
  • Se on luotu sinulle ja heijastaa esteettistä makusi.
  • Sinulla on todellinen vaikutus suunnitteluprosessiin. Jokainen kommenttisi on meille arvokas.
  • Voit sisällyttää siihen mitä tahansa sisältöä pelkäämättä, sopiiko se ulkonäköön ja onko siihen tilaa - suunnittelemme palkinnon toiveidesi mukaisesti.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Olen kiinnostunut

Metalli
Lasi
Puu
Pokaali
3D-tulostus
Patsaat

Liite:

Olet antanut meille korvaamatonta tietoa. Nyt on aika meidän ja suunnittelijoidemme työlle. Kiitos neuvoistasi, luomme sinulle projektin, jota odotat. Muista, että mitä enemmän tietoa jaat kanssamme, sitä lähempänä projektisi on odotuksiasi.