Logo Glasso Finland

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

Kristallipalkinnot

Korkealaatuiset tuotteet, jotka vastaavat yritysten, julkisten, kulttuuristen, urheilullisten, kaikkien koulutusasteiden ja muiden odotuksia, mitä tulee mainontaan, imagon vahvistamiseen ja toimimiseen erilaisissa kilpailuissa ja markkinointitoiminnassa lahjoina ja palkintoina.

Kristalliset patsaat ovat eleganssin ja ylellisyyden synonyymi, joten niiden valmistusmateriaalin on oltava korkeimmalta tasolta. Yrityksemme ei hyväksy kompromisseja tässä suhteessa, ja siksi kaikki tuotteet valmistetaan parhaasta optisesta kristallista. Kristallien tuotanto- ja käsittelyprosessissa ne ovat jatkuvan valvonnan alaisena työntekijöidemme toimesta, jotta vain valitut ja korkealaatuiset kristallit saavat asiakkaillemme. Vuosien kokemus, erinomainen graafikko- ja suunnittelutiimi intohimoisesti ja sitoutuneesti luovat ainutlaatuisia ja usein uniikkeja patsasprojekteja.

diamenty.jpg

Kristallipalkinnot - Timantit

Erottuva ja tarkka leikkaus sekä kiillotus ilmentävät tämän erittäin arvokkaan ja halutun kiven täydellisyyttä. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta ne soveltuvat täydellisesti lahjoiksi tai palkinnoiksi.
kole.png

Kristallipalkinnot - Pallot

Pallo kuuluu tunnetuimpiin geometrisiin muotoihin. Niitä löytyy kaikkialta ympäriltämme ja ne ovat upeita muotoja, joita käytetään palkintoihin ja patsaisiin, jotka soveltuvat hyvin urheilu- ja yritysmaailmaan.
plomienie.png

Kristallipalkinnot - Liekit

Kirjallisuudessa liekki on aina ollut tulessa uudelleensyntymisen vertauskuva, joka symboloi pyrkimystä menestykseen. Kristalliliekit luovat realistisen kuvan sekä positiivisen mielikuvan.
gwiazdy.jpg

Kristallipalkinnot - Tähdet

Ikivanha unelma tutustua kaukaisiin ja saavuttamattomiin taivaankappaleisiin voidaan esittää kristallitähtien muodossa ja siksi yrityksesi tai organisaatiosi viehättää ja loistaa kuin tähdet taivaalla.
krysztal-kolorowy.jpg

Värilliset kristallit

Oikea lasin värien valinta rikastuttaa taiteellisesti ja visuaalisesti toteutettua projektia ja siitä pitävät erityisesti ihmiset, jotka arvostavat projektin omaperäisyyttä ja harmoniaa.
plakiety.jpg

Kristalliplakaatit

Plakaatti on täydellinen tuote, kun kaiverrettavaa sisältöä on paljon. Suuren kaiverrustilan vuoksi plakaatit ovat ihanteellisia, kun tekstin ja grafiikan sijoittelu vaatii runsaasti tilaa.
obeliski.png

Obeliskit ja tornit

Monumentaalisilla patsailla on tärkeä rooli suurten ja tärkeiden mainonta- ja markkinointiprojektien toteuttamisessa, joilla on pysyvää arvoa ja suuri merkitys asiakkaillemme.
bryly-grawerowane-3d.jpg

3D-kaiverretut kristallit

Laserkaiverrus tietokonegrafiikan avulla 3D-tekniikalla on täydellisin tapa luoda kolmiulotteisia esineitä kristallikuutioon, jolloin voimme tuoda esiin 3D-kohteidesi hienoimmat yksityiskohdat.
zegary.png

Kristallikellot

Perinteinen vakauden ja pitkäikäisyyden symboli. Kellojen sisällyttäminen lasiteoksiin luo ainutlaatuisia ja unohtumattomia lahjoja ja palkintoja.

Miksi valita meidät?

Glasso on jo monien vuosien ajan toimittanut kauneimpia palkintojen suunnitteluprojekteja, jotka ovat erottuvia ja elegantteja. Ainutlaatuisen suunnittelutiimimme ansiosta, joka toimii intohimolla ja sitoutumisella, olemme kykeneviä luomaan ainutlaatuisia ja erottuvia teoksia. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on erilaisten projektien monipuolisuus, minkä vuoksi palkintomme ovat saatavilla eri muodoissa, muodoissa ja koostumuksissa, mikä mahdollistaa niiden sovittamisen eri toimialoihin ja organisaatioihin, rahoitusalan kulttuurialasta. Vastaamalla odotuksiin tarjoamme laajan valikoiman materiaalivaihtoehtoja ja moderneja ratkaisuja, kuten 3D-tulostus tai 3D-gravointi.

Täysi asiantuntijatuki

Aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien tarjoamme tukea ja ammattitaitoista apua yrityksellemme. Kun tunnemme odotuksenne ja ideanne sekä tuotteen roolin, jonka se on tarkoitus täyttää, neuvomme sopivien ratkaisujen ja materiaalien valinnassa.

Yksilöllinen projekti ja visualisoinnit.

Valmistamme sinulle yksilöllisen projektin, joka täyttää ennalta määritellyt tekniset ja visuaaliset vaatimukset. Saat realistisen visualisoinnin, joten voit tarkastella tilaustasi vielä ennen sen tuotantoa.

Korkealaatuisen ja ajallaan tapahtuvan takuun

Luota vuosien kokemukseemme ja tietämykseemme, ja takaamme sinulle vertaansa vailla olevan laadun ja erinomaisen toteutuksen ainutlaatuisille patsaillesi sovitussa ajassa.

Ei piilotettuja lisäkustannuksia

Tarjoamme sinulle selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelun jokaiselle toimeksiannolle yhteistyömme alusta lähtien. Emme veloita lisämaksuja asiantuntija- ja suunnittelutukipalveluistamme.

Miten koko prosessi näyttää?

icon
Autamme sinua valinnassa

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, ja neuvonantajamme tiimi antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja vastaa kysymyksiisi.

icon
Valmistelemme sinulle projektin

Graafikkomme valmistelevat yksilöllisen suunnitelman ja visualisoinnin ennalta määritettyjen ohjeiden perusteella.

icon
Valmistamme

Hyväksyttyäsi projektin siirrymme tilattujen patsaiden toteutukseen.

icon
Pakkaamme ja lähetämme

Valmiit patsaat pakataan huolellisesti ja lähetetään ilmoitettuun osoitteeseen, myös ulkomaille.