Tarjouskori | GLASSO
Basket is empty !

Get a quote

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Tarjouskori (0)

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

0
Pod każdym naszym produktem znajdują się ikony symbolizujące możliwości technologiczne indywidualizacji statuetek
szkło grawerowane laserem

Jest to najbardziej dokładna i estetyczna metoda znakowania produktów szklanych. Znakowanie odbywa się wewnątrz szkła a nie na jego powierzchni. Metoda ta daje także najlepsze rezultaty w jakości grawerowanego elementu dzięki wysokiej rozdzielczości grawerowania laserowego, 1200 DPI. Jest to metoda najbardziej przez nas polecana w przypadku większości produktów szklanych.

szkło grawerowane laserem 3D

Jest to ta sama technologia jak grawerowanie wewnętrzne laserem w środku szkła. Jednakże nasza ikona 3D, oznacza typy statuetek które należą do brył. Dzięki odpowiednim rozmiarom w trzech osiach (X,Y,Z) umożliwiają one na tworzenie obiektów trójwymiarowych wewnątrz określonego modelu statuetki

Indywidualizacja dodatkową tabliczką

Metoda indywidualizacji statuetek za pomocą tabliczek metalowych lub materiałów kompozytowych. Metoda ta stosowana jest przede wszystkim w przypadku statuetek o masywnych podstawach kamiennych lub szklanych.

szkło z kolorowym nadrukiem UVG-jet

Technologia ta polega na nadruku kolorowych indywidualizacji (grafik, tekstów, logotypów), specjalną farbą utwardzaną światłem UV. Technologia ta stosowana jest wyłącznie przez GLASSO, jak i nieliczne największe firmy poligraficzne w Polsce

Indywidualizacja dodatkową tabliczką

Oznacza możliwość indywidualizacji naszego produktu zarówno metodą grawerowania laserowego powierzchniowego, jak i piaskowania powierzchni szkła

symbol: GLA1242

Lasipalkinnot:

Tuote nro: GLA1242

symbol: GLA1242

Lasipalkinnot: „Chopin”

Availability: In stock

100,00 $
100,00 $
See more photos of our works

Tuotekuvaus:

Lasista valmistetut palkintomme ovat erittäin näyttäviä ja ne ovatkin suosituimpia palkitsemistuotteita etenkin yritysmaailmassa.
Lasipalkintomme voidaan räätälöidä monella eri tavalla, kuten 3D-laserkaiverruksella lasin sisälle, UV-väritulostuksella, hiekkapuhalluksella tai laserkaiverruksella lasin pinnalle. Näin ne saadaan yksilöityä aina tarkoitukseen sopivaksi. Lasia voidaan aina myös yhdistellä muihin materiaaleihin, kuten puuhun ja metalliin. Tarjoamme laajan valikoiman lasipalkintoja erilaisiin budjetteihin sopivaksi.

Hinta:
Hinta:

Lisää tarjouskoriin

Kuinka tehdä siitä yksilöllinen? Räätälöi se!
Indywidualizacja dodatkową tabliczką Yksilöity laatta
Szkło z kolorowym nadrukiem UVG-jet UV-väritulostus
Szkło grawerowane laserem 2D-laserkaiverrus
Szkło grawerowane laserem 3D 3D-laserkaiverrus
Szkło piaskowanie Hiekkapuhallus
Paina tästä lukeaksesi lisää tuotteen räätälöintivaihtoehdoista
TAATTUA LAATUA
TAATTUA LAATUA
NOPEAT HINTA-ARVIOT
NOPEAT HINTA-ARVIOT
ILMAINEN VEDOS
ILMAINEN VEDOS

Räätälöintivaihtoehdot

 

Jokainen verkkosivustomme tuote voidaan räätälöidä. Voimme muuttaa muotoa, kokoa, painatusta, merkkaustapaa ja tuotantomateriaalia yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

 

Vastaanotettuamme kyselysi edustajamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse sopiakseen projektin yksityiskohdista.

 

Kun olemme sopineet projektin yksityiskohdista, määristä ja budjetista, tarjoamme määräajan ja sopivan ratkaisun tuotteidesi yksilöintiin. Luomme projektista ILMAISEN vedoksen (2D tai 3D) ja saat meiltä tarjouksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Verkkosivustomme tuoteet ovat esimerkkejä yksittäisistä projekteistamme, jotka ovat luotu ja suunniteltu asiakkaillemme. 3D-kaiverrettujen tekstien, logojen, 3D- ja 2D-objektien ja värien sijoittelu ovat meidän suunnittelemiamme. Projektista riippuen käytämme useita tekniikoita, kuten hiekkapuhallusta, laserkaiverrusta, UV-tulostusta, käsimaalausta tai CNC-työstöä.

 

Tuotteen räätälöintitekniikat - voimme räätälöidä jokaisen tuotteen käyttämällä yhtä tai useampaa seuraavista tekniikoista:

 • Hiekkapuhallus
 • 2D-pintakaiverrus
 • 3D-kaiverrus
 • UV-tulostus
 • Lämpösiirto
 • CNC- ja vesileikkaus

Tuotteen hintaan vaikuttavat tekijät

 

Lasipalkinnon hintaan vaikuttavat tekijät

 

Jokainen verkkosivustollamme tarjottu tuote on esimerkki aiemmasta projektista, jonka olemme valmistaneet asiakkaallemme. Suuri osa verkkosivustollamme saatavilla olevista tuotteista, kuten patsaat, plakaatit ja muut palkinnot, ovat yleensä saatavana olevia  varastotuotteita. Monet muut tuotteet ovat kuitenkin räätälöityjä, ja ne on luotu ja suunniteltu aikaisempien asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme ratkaisuja, jotka vastaavat heidän henkilökohtaisia ​​odotuksiaan ja tarpeitaan sekä halutun materiaalin (lasi, metalli, resiini) että tuotantotekniikan (2D- ja 3D-laserkaiverrus, hiekkapuhallus, UV-tulostus) suhteen.

Toteutamme projekteja kunkin asiakkaan taloudellisten mahdollisuuksien mukaan, ottaen huomioon palkinnon mallin ja muodon, projektin monimutkaisuusasteen, toteutustekniikkan, yksilöinnin laajuuden ja tilauksen koon. Toteutamme sekä yksittäisiä että suuria tilauksia.

 

Tilausprosessi:

 • Toimitusaika
  Varastostamme heti saatavien palkintojen tilausten toimitusaika on 3-5 päivää. Jos kyseessä on räätälöity palkinto, joka vaatii paljon suunnittelu- ja valmistustöitä, toimitusaika voi olla jopa 3-4 viikkoa pidempi projektin monimutkaisuudesta ja tuotteiden lukumäärästä riippuen.
   
 • Tilausmäärä
  Suurissa tilausmäärissä annamme asiakkallemme määräalennuksia.
   
 • Projektin monimutkaisuus ja koko ovat tekijöitä, jotka määräävät lopullisen hinnan
  Nämä ovat merkittäviä tekijöitä, jotka määräävät lopulliset kustannukset. On tärkeää ymmärtää, että jokainen verkkosivustollamme saatavilla oleva tuote voidaan räätälöidä tai muuttaa kokonaan. Mitä monimutkaisempi tuote on, sitä enemmän aikaa tarvitaan, ja sillä on siten merkittävä rooli lopullisen hinnan ja pidemmän tuotantoajan suhteen.