Tarjouskori | GLASSO
Basket is empty !

Get a quote

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Tarjouskori (0)

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

0

Lasipalkinnot laserkaiverruksella

Statuetki szklane

Lasipalkinnot

Laadukkaat lasipatsaat, jotka täyttävät yritysjohtajien, julkisen sektorin, kulttuuri- ja liikuntakeskusten sekä kaikentasoisten koulujen odotukset. Lasipalkinnot ovat paras ratkaisu yrityksen tunnustamispalkinnolle.

näytä kaikki
Grawerowanie zdjęć

Kaiverrus valokuvasta

Szklane plakiety

Lasiplakaatit

Szkło kolorowe

Värillinen lasi

Diament

Timantit

Lasilevyt täydentävät kristallipatsaita. Niiden muoto mahdollistaa merkittävän kaiverrusmäärän lasin suuren pinta-alan vuoksi. Henkilökuntamme valvoo tuotantoa jatkuvasti, jotta vain korkealaatuisimmat tuotteet päätyvät asiakkaillemme. Suurin osa lasipatsaista on pakattu yksittäin kauniiseen lahjapakkaukseen tai koteloon, joka voidaan myös räätälöidä henkilökohtaisella logolla tai tekstillä.

Obeliski i wieże

Obeliskit ja tornit

Gwiazdy

Tähdet

Fussing

Yhteensulatettu
lasi

Monen vuoden kokemuksella, erinomainen graafikkoryhmä ja intohimoinen ja sitoutunut suunnittelijaryhmä luovat kauniita, usein ainutlaatuisia ja varmasti markkinoiden silmiinpistävimpiä lasipalkintoja. Valmistamme lasipalkintoja erilaisista muodoista ja koostumuksista. Lasille tehdään erityinen lämpökäsittely, joka mahdollistaa toivotut värit lasipalkintoon.

EI PIILOKULUJA

  • ILMAINEN aloitus- ja työkalukulu
  • ILMAINEN vedos
  • ILMAINEN patsaan personalisointi
  • ILMAINEN 2D- & 3D-lasermerkkaus

Jo heti ensimmäisestä yhteydenotostanne lähtien tarjoamme tukea ja ammattitaitoista apua aina suunnittelusta lähtien. Tutustumalla odotuksiisi, ideoihisi ja tuotteen käyttötarkoitukseen tarjoamme neuvoja sekä ehdotuksia, jotta saat valittua parhaan mahdollisen mallin, joka heijastaa projektisi "henkeä". Kaiverretut lasipatsaat, jotka ovat sopusoinnussa sisällön ja grafiikan kanssa, rikastuttavat ja täydentävät kristallipatsaiden tarjontaa täydellisesti. Ne voivat myös onnistuneesti korvata kaikki perinteiset ja yleisesti tunnetut markkinointi- ja mainostuotteet, jotka lujittavat yrityksen imagoa ja toimivat palkintoina tai lahjoina. GLASSO-graafiset suunnittelijamme ovat käytettävissäsi milloin tahansa ja auttavat sinua muuntamaan idean todelliseksi projektiksi, joka yllättää varmasti myös sinut.

Pidämme suuressa arvossa erinomaisia arvioita projekteistamme, työnlaadusta sekä tuotteidemme laadusta. Tämän vahvistavat toistuvat tilaukset vakioasiakkailtamme, jotka edustavat suuria organisaatioita, finanssialan toimijoita, ministeriöitä, pankkeja, kauppakeskuksia, yliopistoja, valtion virastoja, suurlähetystöjä, urheiluseuroja, festivaalijärjestäjiä, kilpailuita, turnauksia, ammattiyhdistyksiä, sosiaalisia järjestöjä jne. Uskomme, että salaisuus pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin perustuu mottoomme "Erinomainen muotoilu - erinomainen ammattitaito - tyytyväinen asiakas".

KORKEALAATUISTA PALVELUA

  • TAKAAMME: tilauksesi toimituksen määräaikaan mennessä
  • TAKAAMME: laadukkaan paketoinnin ja varman kuljetuksen
  • TAKAAMME: erinomaisen laadun
  • TAKAAMME: lyömättömät hinnat
näytä lisää