Tarjouskori | GLASSO
Basket is empty !

Get a quote

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Tarjouskori (0)

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

0

Kristallipalkinnot laserkaiverruksella

Statuetki kryształowe

Kristallipalkinnot ja patsaat

Korkealaatuiset tuotteet, jotka ylittävät johtajien ja päätöksentekijöiden odotukset useilla aloilla kuten teollisuudessa, julkisissa organisaatioissa, kulttuuri- ja liikuntakeskuksissa sekä kouluissa. Tuotteet soveltuvat räätälöityiksi palkinnoiksi, yrityslahjoiksi sekä markkinoinnin edistämisen tueksi.

näytä kaikki
Gwiazdy

Tähdet

Diamenty

Timantit

Kryształ kolorowy

Värilliset kristallit

Kristallipalkinnot ovat synonyymeja eleganssille sekä ylellisyydelle, jonka vuoksi käytettävien materiaalien täytyy olla ensiluokkaisia. Yhtiömme ei suostu kompromisseihin, kun puhutaan valmistusmateriaaleista. Siksi kaikki tuotteemme ovat valmistettu laadultaan parhaasta kristallista. Tuotannon aikana henkilökuntamme valvoo valmistusta ja siksi vain ensiluokkaiset tuotteet päätyvät asiakkaillemme. Monen vuoden kokemuksen omaavat graafikomme ja suunnittelijamme luovat intohimolla ja sitoumuksella ainutlaatuisia tuotteita.

Obeliski i wieże

Obeliskit ja tornit

Bryły 3D

3D-kuutiot

Zegary

Kristallikellot

Plakiety

Plakaatit

Ymmärrämme kuinka tärkeää tuotteiden monimuotoisuus on. Pystymme takaamaan projektisi yksilöllisyyden tekemällä eri muotoisia ja värisiä tuotteita, jotka korostavat ja ylittävät odotuksesi.

EI PIILOKULUJA

  • ILMAINEN aloitus- ja työkalukulu
  • ILMAINEN vedos
  • ILMAINEN patsaan personalisointi
  • ILMAINEN 2D- & 3D-lasermerkkaus

Jo heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen tarjoamme tukea ja ammattitaitoista apua aina suunnittelusta lähtien. Tutustumalla odotuksiisi, ideoihisi ja tuotteen käyttötarkoitukseen tarjoamme neuvoja sekä ehdotuksia, jotta saat valittua parhaan mahdollisen mallin, joka heijastaa projektisi "henkeä". Ne voivat myös onnistuneesti korvata kaikki perinteiset ja yleisesti tunnetut markkinointi- ja mainostuotteet, jotka lujittavat yrityksen imagoa ja toimivat palkintoina tai lahjoina.
Annamme arvion aikataulusta, tuotteen visuaalisoinnin sekä digitaalisen vedoksen. Kaikki projektimme toteutetaan asiakkaamme aikataulun mukaisesti ja määräaikaan mennessä. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Suomeen.

Pidämme suuressa arvossa erinomaisia arvioita projekteistamme, työnlaadusta sekä tuotteidemme laadusta. Tämän vahvistavat toistuvat tilaukset vakioasiakkailtamme, jotka edustavat suuria organisaatioita, finanssialan toimijoita, ministeriöitä, pankkeja, kauppakeskuksia, yliopistoja, valtion virastoja, suurlähetystöjä, urheiluseuroja, festivaalijärjestäjiä, kilpailuita, turnauksia, ammattiyhdistyksiä, sosiaalisia järjestöjä jne. Uskomme, että salaisuus pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin perustuu mottoomme "Erinomainen muotoilu - erinomainen ammattitaito - tyytyväinen asiakas".

KORKEALAATUISTA PALVELUA

  • TAKAAMME: tilauksesi toimituksen määräaikaan mennessä
  • TAKAAMME: laadukkaan paketoinnin ja varman kuljetuksen
  • TAKAAMME: erinomaisen laadun
  • TAKAAMME: lyömättömät hinnat
näytä lisää