Tarjouskori | GLASSO
Basket is empty !

Get a quote

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Tarjouskori (0)

YKSILÖIDYT PATSAAT, PALKINNOT JA MAINOSTUOTTEET

0

Meistä

Intohimomme on lasi ja sen luomat mahdollisuudet erilaisten uniikkien palkintojen valmistamiseen.

Yrityksemme intohimo on lasi ja sen kauneus eri muodoissa. Tarjoamme mittatilaustyönä valmistettuja taiteellisia laseja sekä 2D- ja 3D-muodoissa. Tuotteidemme laatu ja laserkaiverrustekniikoidemme tarkkuus antavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia palkintoja ja lahjoja sekä yksityisasiakkaille, että yritysasiakkaille.

 

Toimistomme Elk Grove Village, Yhdysvallat, glassogroup.com


Edistyneen 3D-lasertekniikan ansiosta voimme kaivertaa kolmiulotteisia tai kaksiulotteisiä esineitä lasin ja kristallin sisään. Voimme luoda erikoisia koostumuksia yhdistämällä lasia kiveen, puuhun, akryyliin tai hopeaan. Lasin vähimmäispaksuus on 4 mm. Kanssamme yhteistyössä toimivien taiteilijoiden ansiosta voimme räätälöidä tuotteemme, ja usein ainoa rajoitus on asiakkaan mielikuvitus.

Yritysasiakkaillemme, jotka ovat kiinnostuneita uudesta tavasta mainostaa tuotemerkkiään, tarjoamme ratkaisuja, jotka jättävät kestävän ja unohtumattoman vaikutelman. Lasin tyylikkyys yhdistettynä huipputeknologiaan on loistava tapa rakentaa ja vahvistaa yrityskuvaa tai brändiä.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita - patsaista ja plakaateista suuriin lasilohkoihin, joita voidaan käyttää erilaisina elementteinä hotellien, ravintoloiden, toimistojen ja kotien sisätilojen sisustuksena. Tarjoamme myös räätälöityjä avaimenperiä, jotka soveltuvat täydellisesti markkinointiin. Arvostamme asiakkaidemme mieltymyksiä erilaisiin materiaaleihin, joista voidaan valmistaa ainutlaatuisia lahjoja ja palkintoja. Luomme myös yksityiskohtaisia metallipatsaita, jotka on valmistettu jalometalleista, kiinnitetty marmoriin, hiekkakiveen tai muuhun materiaaliin. Jokainen patsas on ammattitaidolla metallitaiteilijan käsin muotoilema vastaamaan asiakkaan toiveita. Uskomme vakaasti, ettei ole mitään, mitä ei voida taiteen avulla kuvata.

Suunnittelemme patsaasi niin, että ne kuvastavat yrityksesi liiketoimintaa. Kuhunkin niistä kaiverretaan asiakkaan valitsemaan paikkaan tapahtuman kuvaus, logo tai muu asiakkaan haluama teksti. Takaamme, että työn tarkkuus pienimpään yksityiskohtaan saakka tekee vaikutuksen sinuun ja ihmisiin, jotka saavat nämä palkinnot. Nämä teokset ovat muodoltaan ainutlaatuisia, poikkeuksellisia ja dynaamisia, minkä vuoksi ne esiintyvät kauniisti yritysten edustavimmissa paikoissa ja niitä vastaanottaneiden henkilöiden kodeissa. Niiden kestävyys takaa, että nämä patsaat pysyvät asiakkaidemme perheissä sukupolvien ajan.

Verkkosivullamme Glasso.fi näet  mitä tuotteita tarjoamme. Jokaiselle tuoteryhmällemme löytyy oma sivunsa. Yläpalkin "Galleria" kohdasta voit katsoa referenssejä asiakkaillemme valmistetuista tuotteista, jotka ovat uniikkeja asiakkaan toividen mukaisesti tehtyjä palkintoja.

Olemme erikoistuneet lasista valmistettujen palkintojen ja tuotteiden tekemiseen. Sen lisäksi teemme palkintoja myös monista muista materiaaleista. Palvelemme niin yksittäisiä asiakkaita kuin mainostoimistoja.